Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

18/10/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

19 Ekim 2023

18/10/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

Hakkı Çiloğlu’nun kızı , Yüksel Burgaz’ın eşi , Onur ve Samet Burgaz’ın annesi , Fatime BURGAZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Beycuma Kaleoğlu Köyü Merkez Camiinde kılınacak öğle namazının ardından aynı yerde defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Fatime Burgaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Terakki Mahallesi sakinlerinden , İlhan ve Ramazan Tel’in oğulları , Necibe Tel’in eşi , Ece Tel’in babası , İrfan Oruç’un ağabeyi , Olgu Oruç Demiray’ın dayısı ,Atilla TEL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun Mehmet Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Asri Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Atilla TEL’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Bahçelievler Mahallesi Sakinlerinden,Rüzgarlımeşe ilkokulu emekli öğretmenlerinden Ayşe TÜRK’ün eşi,Nihan ve Yeliz’in babaları,Salih, Barbaros, Arzu ve Gökhan TÜRK’ün amcaları,Hasan ve Süleyman TETİK’in enişteleri,Orman Bölge Müdürlüğünden emekliOsman TÜRKvefat etmiştir
 
Cenazesi bugün Ankara Çamlıdere Atça köyü Camiinde kılınacak öğle namazına müteakipAynı yerde bulunan aile mezarlığına defnedilecektir.Akraba dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.
Belediye Başkanlığı“Osman TÜRK’e”Allah’tan Rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına Başsağlığı diler.
 
 
Rat Mahallesi sakinlerindenMerhum Satılmış GİDİCİ’nin eşiCemile,Rasim,Melek,Arzu,Göksel,Feda ve Erkan’ın anneleriSANİYE GİDİCİ vefat etmiştir
 
Cenazesi bu gün Öğle namazı sonrası Rat Mahallesindeki evinin önünden helallik alındıktan sonra Çaycuma Muharremşah köyünde kılınacak ikindi namazı sonrası aynı yerde defnedilecektir. Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.
Belediye Başkanlığı SANİYE GİDİCİ’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
 
Merhum Tahsin SAĞIR’ın eşiAli ve Mehmet SAĞIR’ın anneleriBahar SAĞIR’ın kayınvalidesiNecati,Necmettin,Hamit,İzzet ve Necip SAĞIR’ın yengeleriAli Tahsin SAĞIR’ın babaannesiFATMA SAĞIR vefat etmiştir
Cenazesi yarın Devrek Yeni camide kılınacak öğle namazı sonrası Devrek şehir mezarlığına defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.
Belediye Başkanlığı FATMA SAGIR’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.